Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Térkő - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Térkő
Keresés
Találatok száma - 16 db
Térburkolat

Térburkolat

A kert kialakítása a családi háztervezés, építés szerves része. Hiszen hiába a ház szép külső, és belső kivitelezése, berendezése, ha nem követi azt a hozzá tartozó kert hangulatos kialakítása. A Citytop térkő mediterrán hangulatot visz kertjébe finoman árnyalt színeivel, kombi formái pedig a változatos formák gyors, és egyszerű akár házilag is kivitelezhető kialakítását teszi lehetővé. Terhelhetősége kocsibejárók kialakítására is alkalmassá teszi, nem csak kerti utak, teraszok térburkolatához alkalmazható.

JV Raszter Térkő

JV Raszter Térkő

Cégünk a JV-Raszter Kft 1997. óta foglalkozik térburkoló kövek és más, az építőiparban használatos előregyártott betontermékek előállításával és forgalmazásával. Kecskeméti telephelyünkön folyamatosan 15-20000 m2-nyi térkő-raktárkészletből tudjuk biztosítani vevőink zökkenőmentes kiszolgálását Térköveinket széles szín- és formaválasztékban készítjük, illetve a térkőburkolat építéséhez nélkülözhetetlen szegélyköveket is a térkő színéhez illeszkedő színekben gyártjuk. A manapság nagyon divatos, mediterrán színvilágot képviselik kevert színű térköveink: a sárgásbarna, sárgásnarancs, krémnarancs, az antikvörös és a terrakotta színű kövek. A térköveken kívül gyártunk szegélyköveket, paliszádokat, útépítési szegélyköveket, valamint magasépítési betontermékeket, zsaluköveket, falazóelemeket, födémbéléstesteket, kerítéselemeket, támfalelemeket. Új termékünk a tört felületű kerítéselem és a növénytámfalelem, melyeket függőleges falak vagy rézsűk kialakítására ajánljuk. Telephelyünkön a viszonteladók mellett magánszemélyeket is kiszolgálunk, a térkövek kiválasztásához, a szükséges mennyiségek kiszámításához, a burkolatok tervezéséhez teljes körű segítséget nyújtunk.

Kertépítés

Kertépítés

Szakképzett munkatársakból álló csapatunk a kerttervezés és kertépítés folyamán valóra váltja álmait! Az ügyfelek kívánságai alapján állítjuk össze a háromdimenziós arculattervet, melynek segítségével megnézheti, hogyan fog kertje mutatni az elkészítés után vagy 5, akár 10 év elteltével! A kerttervezés és kertépítés rengeteg látványos elem felhasználását teszi lehetővé, határt csak a fantázia szabhat! Csobogókra, díszkutakra, mesterséges vízesésekre, dísznövényekre vagy esetleg hangulatos világításra vágyik? Nálunk különféle lehetőségek közül válogathat! Kertépítés és kerttervezés mesterfokon Pest megyében! Elérhetőség: 1118 Budapest, Nedecvár utca 4.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Térkövek

Térkövek

Térkövek kereskedésünkben a legmodernebb burkolatoktól kezdve, a hagyományos, illetve mediterrán térburkolókon át a támfal elemekig mindent megtalál. Az alapanyag lehet homokkő, gránit, vagy mészkő, netán egyéb színes, térburkolatok, bátran nézzen körül honlapunkon. A kavicsok és természetes kövek mellett talál nálunk padlólapokat illetve a ragasztáshoz szükséges kiegészítő anyagokat is.

Térkő - Hofstadter Kft.

Térkő - Hofstadter Kft.

Kerti utak építése, térkő és Viacolor értékesítés az ország egész területére. Kedvező áron kínáljuk a Semmelrock, Leier, Weissenböck és KK Beton térköveket országos szállítással. Térkő mintakertünk Pilisvörösváron található, ahol szinte az összes típusú és színű térkő megtalálható, amely kínálatunkban szerepel. Szépítse kertjét igényes térburkolatokkal.

Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Vállalkozásunk teljes körű kertépítéssel és kertfenntartással foglalkozik Budapest és Pest megyében. Oldalunkra kattintva többek között megtudhatja, hogy milyen lépési folyamatokban készítünk el Mi egy süllyedésmentes térburkolatot. Amennyiben a kertjébe járdát, teraszt vagy kocsibeállót szeretne térburkoltatni, úgy segítségünkkel számíthat ránk. Nézze meg referenciáinkat is, amennyiben még mindig nem győztük meg.

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Professzionális szakembergárdánk áll rendelkezésére térburkolás, térkövezés, térburkolat, szegélykő, gyeprács fektetéssel, terméskő burkolások (támfal, lábazat, homlokzatburkolás) . Mint azt referenciáink között is megtekintheti, nagy tapasztalattal rendelkezünk térkövezésben is. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk térkövezéssel kapcsolatos munkákat, javításokat, karbantartást!

Térkő Viacolor

Térkő Viacolor

Érdemes időt szánni a térkövezésre, szánjon időt a megfelelő térkő kiválasztásához, hiszen mind az időtállóság, mind a látvány fontos lehet hosszútávon. Amennyiben nincs még konkrét elképzelése leendő térkövéről, arról hogy miként érdemes például a lerakni a térkövet, szeretne esetleg térkő mintákról információt kapni, nézzen be hozzánk.

Térkő burkolat

Térkő burkolat

Kertépítésen gondolkodik? Vagy a garázsbejárót szeretné térkő burkolattal elkészíteni? Legyen kertje ékessége a térkő burkolat. Leier, Semmelrock és Frühwald térkövek és burkolólapok széles választékával várjuk 10 ezer m2-es építőanyag kereskedés telepünkön. Bemutatótermünkben beton térkő mintadarabok sora segíti választását. Várjuk Önt hasznos tanácsainkkal és térkő választékunkkal.

Hirdetés
Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Miért vesződne a kertépítés fáradságos munkáival? Bízza ránk a kerttervezést és a kerttervezést! Mi megszépítjük kertjét! A térkövezés többféle szerepet is kaphat kertépítéskor. A térburkolattal szebbé, esztétikusabbá varázsolhatjuk az autóbejárót, a járdát vagy a lépcsőket. Térkövezéshez használhatunk viacolor, kavics, beton, fa vagy terméskő térkövet.

PalkovitsKert - Kertépítés, térkövezés, térburkolás

PalkovitsKert - Kertépítés, térkövezés, térburkolás

A szép kert nem a véletlen műve, hanem összjáték az ember és a természet között. Egy kert nem egyszerűen részegységek (gyepszőnyeg, gyeptégla, dísznövények, automata öntözőrendszer, fák, kerti tó, sziklakert, stb.) halmaza, hanem hangulatos, a házzal és a környezettel harmonizáló egész, amely gondos kerttervezés és szakszerű kertépítés eredménye.

Beton díszburkolatok, térkövek

Beton díszburkolatok, térkövek

Térkő, térburkolat, beton térkő, burkolat, járdalap, járdaszegély, útszegélykő, szegélykő, támfal elem, grillező, gyeprács, beton folyóka, tömblépcső közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járdalapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járdalapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Térkövezés, kertépítés, díszkő burkolás, kerítésépítés - Térkőmester

Térkövezés, kertépítés, díszkő burkolás, kerítésépítés - Térkőmester

Térkő burkolás - Térkőmester Térkő burkolás, Díszkő burkolás, Viacolorozás, Térkövezés, Térkőrakás, Kertépítés, Kerítésépítés, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők. terkomester.hu

Borbély Kert és Térkőcentrum

Borbély Kert és Térkőcentrum

Szolgáltatásaink: Kereskedelem: - Térkő kis- és nagykereskedelem, - Faházak árusítása és építése, - GERARD pille könnyű tető forgalmazása (50 év garancia) További tevékenységeink: - Családi házak,nyaralók udvarainak térburkolása, - Autóbeállók, járdák, teraszok térkövezése, - Közterületek, terek, utak, kövezése, - Faházak, kerti építmények építése, festése, karbantartása, - Támfal, kerítés építés fából vagy kőből.

Zsoltkert Garden Desing

Zsoltkert Garden Desing

Munka folyamata kerti utak esetén: - Az utak kijelölése. - Az út alapjának kiásása, - Alap építése, - Kőlapok lerakása, rögzítése, - Hézagok tömítése. Munka folyamata térburkolat esetén: - Az alap kijelölése, kiásása, - Szegélykövek lerakása betonágyba, - Rétegek behordása, tömörítéssel, - Térkő lerakása, - Lapvibrálás, - Homok besöprése.

Papp Zoltán Térkövező Kft.

Papp Zoltán Térkövező Kft.

Cégünk tevékenységi körébe a térkövezés, a kertépítés, sziklakertek építése, teniszpályák építése, földmunkák és a tereprendezés tartozik . Ezen az oldalon igyekeztünk minél több írásos illetve képi elemmel bemutatni tevékenységünket, és ezzel segíteni az Ön döntését.

Tuti menü