Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelező hidegburkoló képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Kivitelező hidegburkoló - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Kivitelező hidegburkoló
Keresés
Találatok száma - 19 db
Burkolás garanciával

Burkolás garanciával

Keresi az ideális burkoló csapatot lakása felújításához? Nem tudja milyen költségekkel jár a burkolás? Szeretne személyesen találkozni burkoló szakembereinkkel, hogy sok hasznos tanácsot kaphasson a hidegburkolásról? Akkor kérem keressen fel minket elérhetőségeinken, és mi 48 órán belül díjmentesen felmérjük a burkoló munkálatokat, és elküldjük e-mailban a burkolási árajánlatot. Megrendelőinknek szívesen segítünk partner cégünknél a burkolatok csempék-járólapok kiválasztásában és házhozszálításában. A burkolás árak weboldalunkon rengeteg képet talál munkáinkról, melyekből akár ötleteket is meríthet. Burkolás Budapesten - minden kerületben!

Nagybau-PROFI - térburkolás

Nagybau-PROFI - térburkolás

A Nagybau-PROFI térburkolást is vállal egyéb építőipari munkák között Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Heves megyében. A vállalkozás foglalkozik még építkezéssel, felújítással, szigeteléssel, generálkivitelezéssel és kerítésépítéssel. A referenciák és részletes információk a szigetelésről, generálkivitelezésről, valamint a térburkolásról elérhetőek a honlapon.

Miskolci Lakásszervíz

Miskolci Lakásszervíz

Hideg, meleg burkolás a kívánt anyaggal. Csempe, járólap, térkő, parketta, PVC, parafa, hajópadló, padlószőnyeg, lambéria stb. Miskolcon és vonzáskörzetében, rövid határidővel vállaljuk. Ingyenes felmérés, árajánlat. Szükség esetén segítünk az anyagbeszerzésben és a szállításban is. Generálkivitelezésnél, illetve nagyobb felújítási munkáknál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani, Mivel minden lakás más és a megrendelők elvárásai is különbözőek, ezért konkrét árlistánk nincs. Árajánlatot, csak a munka és a helyszín pontos felmérése után tudunk adni.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Hungary-bau minőségi burkolás

Hungary-bau minőségi burkolás

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel a hungary-bau szakembereitől vállalunk minden nemű hidegburkolást és a hozzátartozó kőműves munkákat is. kül és beltérben egyaránt vállalunk: családi-iker-sor-társas házak burkolását. nappalik, fürdőszobák,teraszok,medencék burkolása. kerítések,homlokzatok,lábazatok díszburkolása referenciákkal 100 % garanciával Budapest és környékén

Orosz Attila burkoló

Orosz Attila burkoló

Igényes burkoló vállal burkolás és kőműves munkákat Budapest és környékén. Beltéri-kültéri burkoló lapok szakszerű lerakása. Átalakítás, és minden ami egy felújításhoz kell! Kőműves munkák: belső falak, épített zuhanyzó, beépített kád készítés. Homlokzat, fürdőszoba, kerítés burkolás. Alapanyag: többféle kerámia, klinker, stb., burkoló kövek Burkolás előtti szigetelés terasz-erkélyen. Laminált padló lerakás és szegélyezés.

Lakásfelújítások Nyíregyházán

Lakásfelújítások Nyíregyházán

Teljeskörű lakásfelújítások:víz-villany,burkolás, festés,klíma,riasztó,gipszkartonozás Is mertető: Tejleskörű lakásfelújításokkal foglalkozó vállalkozó honlapját mutatnám be.A honlapon megtekinthetőek a referencia munkái,elérhetőségek,ajánlatkérő formanyomtatvány,tanácsadási rovat is!A tevékenységi körbe tartozik a vízszerelés,villanyszerelés,kőműves munka,burkolás,festés,mázolás,gipszkarto nos munkák.

Burkolás - Lakásfelújítás

Burkolás - Lakásfelújítás

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Burkolhat Kft.

Burkolhat Kft.

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Violand Burkolás

Violand Burkolás

Minőségi burkolás. Vállalkozásunk 1998 óta folyamatosan végzi hidegburkolatokkal kapcsolatos tevékenységét. Építőipari szolgáltatásaink: - csempézés/járólapozás - falburkolás - kandallóépítés és -burkolás - valamint egyéb belső felújítás.

Hirdetés
Bekker Zsolt Burkoló

Bekker Zsolt Burkoló

Kilenc éve állunk megrendelőink szolgálatában az építőipar egyik legszebb és leglátványosabb szakterületén, az épületburkolásban. Úgy gondolom ez a szakma koronázza meg a házunk, lakásunk minden részét, a nappalit, a konyhát, a fürdőt, a WC-t, az előszobát, a garázst, a teraszt, a lépcsőket, a medencét és még a kertet is.

Hamvasi Burkolás

Hamvasi Burkolás

Teljes körűen vállaljuk épületek belső illetve külső lépcső, fal, és padlóburkolását: - csempe - járólap - laminált padló - lambéria - díszkő, terméskő. Burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl.: üvegtégla, mosdó pultok, falazott tusolók... stb.) Burkolatok alatti aljzatkiegyenlítéseket, illetve szigeteléseket, valamint falak síkra vakolását.

Gombor Jácint Hidegburkolás

Gombor Jácint Hidegburkolás

Építőipari vállalkozóként 1998 óta foglalkozom burkolás kivitelezésével. Ezt a honlapot azoknak ajánlom, akik szeretnének képet kapni azokról a szempontokról, amiknek a figyelembevétele fontos lehet egy burkolói munka kivitelezésében, illetve a megfelelő burkolat kiválasztásában. Tapasztalatomat továbbá szívesen megosztom Önnel személyesen is, akár telefonon, vagy elektronikus levélben is!

Szabó Épületburkolás

Szabó Épületburkolás

Fő profilunk magánházak egyedi burkolatainak kivitelezése, mely alatt hideg- és meleg burkolatok egyaránt értendők. Igyekszünk megrendelőink számára a legegyszerűbb anyagokból is egyedit alkotni. A hideg burkolás területén vállaljuk egyedi építésű fürdőszobai bútorok kivitelezését is.

Szabados Péter - Hidegburkoló

Szabados Péter - Hidegburkoló

Vállalási terület: elsősorban a Szentendrei szigeten, illetve a környező településeken (Dunakeszi, Visegrád, Leányfalu, Szentendre, Dunabogdány) vállalom épületburkoló munkák kivitelezését. Vállalom az épületek külső és belső burkolatainak elkészítését.

Dorcsinecz József Épületburkoló

Dorcsinecz József Épületburkoló

Szolgáltatásaim: - Ingyenes felmérés, - Ingyenes árajánlat, - Ingyenes szakmai tanácsadás, - Igény esetén építőanyag beszerzése, - Térburkolatok kivitelezése, - Lakások, családi házak burkolása, - Ipari épületek burkolása, - Építőanyag helyszínre szállítása, - Burkolat felújítása esetén szükség szerint bontással (akár sitt elszállítása), vagy bontás nélkül

Csempeszobrász

Csempeszobrász

Több éves burkoló tapasztalattal tudom, hogy a burkoló mekkora felelőséget vállal amikor belekezd egy munkába. A megrendelő megálmodta otthonát, megvásárolta álmai csempéjét, burkolólapját és izgatottan várja a végeredményt. Szerencsére a csempe, a burkolólap olyan anyag ami ha megfelelő kézbe kerül, fantasztikus alkotás szüleik.

Sós Pál épületburkoló

Sós Pál épületburkoló

Szolgáltatásaim: - csempézés, - járólapozás, - terasz szigetelés, - kád-beépítés, - egyedi épített zuhanyzó készítés, - díszítőkövezés, kerítés burkolás, - homlokzat, - oszlopok, - lépcsők, - garázsbejárók (nem térkövezés), - beltéri falak díszítő burkolása, - elektromos kandalló beépítés, - laminált parketta, - kisebb kőműves munkák,

Tuti menü