Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Burkoló, burkolás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Diego - Sós [6. oldal]
részletek »

Burkoló, burkolás képes leírás: Diego - Sós [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 130 db
Diego Szőnyegek

Diego Szőnyegek

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. Egyedülálló DIEGO termékfilozófiánk része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron fix kollekciókban értékesítjük, így minden termékünk és kiegészítőink egy éven át elérhetőek.

Leguan Szőnyeg

Leguan Szőnyeg

A mi dolgunk az Ön kényelme. A Leguan Önről szól. A Leguan az Ön családjáról szól. Az Ön családjának a kényelméről szól. A szőnyeg csak eszköz hozzá. Termékeink: - Szőnyeg, - Parketta, - Függöny, - Lakástextil.

Temi Kft.

Temi Kft.

Nagykereskedésünkben folyamatosan rendelkezésre állnak ipari minőségű padlószőnyegek, buklé és velúr kivitelben, széles szín és típusválasztékban, valamint DLW gyártmányú pvc és linóleum burkolatok többféle vastagságban, típusban és színben.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Domex Szőnyegáruházak

Domex Szőnyegáruházak

A Domex Szőnyeglánc 15 szakáruházból áll Magyarországon, mely évről évre bővül. Választék Árukészlet: - Szőnyegpadló, - Darabszőnyeg, - Laminált padló, - PVC, - Lépcsőszőnyegek, lábtörlők, - Matracok.

Gál-Tech Kft.

Gál-Tech Kft.

A burkolatok befolyásolják, olykor meghatározzák az épület hangulatát, karakterét. Szolgáltatásaink magukba foglalják az alábbi tevékenységeket: - Helyszíni felmérés, igény esetén tanácsadás, - Aljzatkiegyenlítés, - Faburkolatok fektetése, - Hajópadlók fektetése, - Parkettázás, - Szalagparketta, - Kétrétegű, háromrétegű parketta, - Mozaik parketta, - Intarziás parketta, - Hagyományos csaphornyos parketta, - Lambériázás.

Parkett Komplett Parkettázás

Parkett Komplett Parkettázás

Szolgáltatások : - Parkettázás minden típusú parkettával a laminálttól az intarziáig, - Parkettacsiszolás-lakkozás, olajozás, pácolás, - Aljzatkészítés, aljzatkiegyenlítés, - Bontás, hulladék elszállításával, - PVC, linóleum, szőnyegpadló lerakás, - Beton nedvesség mérés, - Fa lépcső csiszolás-lakkozás. Árajánlat készítés helyszíni felmérés alapján.

Padomex Bt.

Padomex Bt.

Parkettázás, parkettacsiszolás, lakkozás, laminált parkettázás korszerű gépekkel, kedvező áron. Parkettanyikorgás megszüntetése bontás nélkül 5 év garanciával. Ha minőségi burkolatot szeretne, akkor Padomexparketta.

Parketta Pannónia Kft

Parketta Pannónia Kft

A nálunk vásárolt termékek lerakásában illetve egyéb parkettás munkák elvégzésében magas szintű tapasztalattal rendelkező melegburkoló szakembereink állnak rendelkezésére. A meleg burkolat mintatermünkben látható fa termékekhez teljes körű kivitelezést biztosítunk. Árajánlatukat 8 órán belül elkészítjük.

Konstruktiv Kft.

Konstruktiv Kft.

Több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk régi és új betonfelületek, aszfaltburkolatok bevonását különböző vastagságú műgyanta burkolattal. Műgyanta burkolatok előnyei: - Sokoldalú felhasználhatóság, - Rövid kivitelezési idő, - Hosszú élettartam, - Egyszerűen javítható, felújítható, - Hézagmentes, könnyen tisztítható.

Hirdetés
Parkettárs parketta

Parkettárs parketta

A Parkettárs parkettabolt-hálózatában ( Budapesten és Szolnokon ) Ön is megtalálhatja az otthona stílusához leginkább igazodó padlóburkolatot, akár az a legmodernebb, ragasztás nélkül rakható, többrétegű parkettaburkolat, vagy akár egyedi, intarziás fapadló.

Csempeszobrász

Csempeszobrász

Több éves burkoló tapasztalattal tudom, hogy a burkoló mekkora felelőséget vállal amikor belekezd egy munkába. A megrendelő megálmodta otthonát, megvásárolta álmai csempéjét, burkolólapját és izgatottan várja a végeredményt. Szerencsére a csempe, a burkolólap olyan anyag ami ha megfelelő kézbe kerül, fantasztikus alkotás szüleik.

Mátrix Oktatási Központ

Mátrix Oktatási Központ

Egy ház, egy lakás dísze a burkolat. Lehet a burkolóanyag olcsó vagy drága, de az nem mindegy, hogy hogyan kerül a padlóra vagy a falra. Ezért a jó burkoló mindig keresett szakember lesz. A hozzáértő, szép munkát végző burkoló ritkán van munka nélkül. Ez a szakma nem éppen a legkönnyebb, de rengeteg a szépség benne.

Tanfolyamok

Tanfolyamok

Hidegburkoló szaktanfolyam A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 33 582 03 0100 31 01A szakképesítés megnevezése: Hidegburkoló. Építőipari közös feladatok Hidegburkolási feladatok Burkolás előkészítése Általános vállalkozási feladatok

Burkoló Iskola

Burkoló Iskola

Burkoló iskola a következő képzéseket indítja: hideg burkoló tanfolyam, melegburkoló képzés, parkettázó, okj szakképzés, kőműves, festő, mázoló, tapétázó, kályhás, hegesztő, lakatos, asztalos, bádogos.

Burkoló Tanfolyam

Burkoló Tanfolyam

A külső és belső burkolás az időjárás hatásai ellen is véd. Növekvő igények kielégítése állandó munka lehetőséget biztosít, amely nem túl erős fizikai erőnlétet kíván, inkább nagy precizitást, odafigyelést, és alkotó, néha művészi készséget kíván. Burkoló tanfolyam elvégzése:

Családi Ház

Családi Ház

Minden ami az otthonról szólhat. Stílusok, ötletek, friss hírek, trendek. A burkolástól, a lakásfelújítástól, a lakberendezésig. Lakásfelújítás, burkolatválasztás, előtt mindenképp érdemes szétnézni az oldalon.

Sós Pál épületburkoló

Sós Pál épületburkoló

Szolgáltatásaim: - csempézés, - járólapozás, - terasz szigetelés, - kád-beépítés, - egyedi épített zuhanyzó készítés, - díszítőkövezés, kerítés burkolás, - homlokzat, - oszlopok, - lépcsők, - garázsbejárók (nem térkövezés), - beltéri falak díszítő burkolása, - elektromos kandalló beépítés, - laminált parketta, - kisebb kőműves munkák,

Tuti menü