Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Burkoló, burkolás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Burkolás - Bekker [4. oldal]
részletek »

Burkoló, burkolás képes leírás: Burkolás - Bekker [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 130 db
Burkolás - Lakásfelújítás

Burkolás - Lakásfelújítás

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

PalkovitsKert - Kertépítés, térkövezés, térburkolás

PalkovitsKert - Kertépítés, térkövezés, térburkolás

A szép kert nem a véletlen műve, hanem összjáték az ember és a természet között. Egy kert nem egyszerűen részegységek (gyepszőnyeg, gyeptégla, dísznövények, automata öntözőrendszer, fák, kerti tó, sziklakert, stb.) halmaza, hanem hangulatos, a házzal és a környezettel harmonizáló egész, amely gondos kerttervezés és szakszerű kertépítés eredménye.

Meleg burkolati segédanyagok

Meleg burkolati segédanyagok

Mapei burkolati segédanyagok áruháza: kaphatók ragasztóhabarcsok, ragasztók, fugázó anyagok, kötőanyagok, tisztítószerek, kiegyenlítő anyagok, impregnáló szerek, építéskémiai termékek, betonadalékszerek, falfelületek védő és dekorációs anyagai, vízszigeteléshez és ipar padlókhoz használható termékek. A Mapei világelső az építőiparban, inovativítás jellemzi, termékei kiváló minőségűek és minden problémájára nyújtanak megoldást. Minden, ami hideg és meleg burkoláshoz szükséges segédanyag nálunk megtalálja. Nézzen szét áruházunkban és válasszon az adott burkolási feladatnak megfelelően. Ha kérdése van írjon nekünk és segítünk. Az áruházunkban vásárolt termékeket bemutató termünkben megtekintheti, megvásárolhatja, de igény esetén országosan szállítjuk házhoz futárszolgálat segítségével. Tehát, ha burkolási segédanyagra van szüksége, keresse nálunk!!

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Csempe Piramis, csempe és járólap Veszprémben

Csempe Piramis, csempe és járólap Veszprémben

Csempék, járólapok, burkolatok, fürdőkádak, zuhanykabinok, üvegtéglák és hidegburkolási segédanyagok széles választékban. Hasznos burkolási tanácsok a kiválasztáshoz és a lerakáshoz, beépítéshez. Felújít, vagy építkezik? Látogasson el Ön is a Csempe Piramisba, ahol folyamatos akciókkal és óriási csempe és járólap választékkal várjuk!

Betonpolírozás

Betonpolírozás

Sérült, kopott, porózus, repedt betonfelületek kezelése, műkő, öntött cementfelületek, természetes kövek polírozása. Nedvesség áteresztés megelőzése, állagmegóvás. Szerkezeti és esztétikai javítások, felületvédelem. Diletáció kialakítása, csapadékelvezetés. Technológiánk előnyei és a felületi kezelés eredményei: ingyenes mintafelület készítése, a polírozás előtti fázisban olaj és víztaszító impregnálási opció. Az eljárás teljesen pormentes, ezért üzem közben is készülhet, azonnali használatba vételi lehetőség, teljesen környezetbarát anyagok.

alfaswim webáruház

alfaswim webáruház

Vállalkozásunk közel tíz éve foglalkozik, medencék kivitelezésével, építésével, uszodatecnika berendezések forgalmazásával, valamint, ÜVEGMOZAIK burkolatok széles választéka kapható, megrendelhető áruházunkban. Beltéri kültéri medencék és medence partok teljes burkolása,tervezés kivitelezés, egyedi mintázatok valamint , floor gres burkolatok, medence szegélykövek, sarok idomok bordázott kivitelben is, frízek figura mintázatok,exkluziv, és tandard üvegmozaik , 20x20mm -s több színben m2 áron kapható. Alandó akciós termékeinket tekintse meg weboldalunkon.

Leier térburkolatok

Leier térburkolatok

Leier térburkolatok széles skáláját találja tüzépünkön. Várjuk Pilisvörösváron a Hofstadter Építőanyag Centrumban ahol megvásárolhatja a Leier térburkolatokat. igény szerint házhozszállítással. Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong, Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Látogasson el tüzépünkra ahol minden építőanyagot egy helyen vehet meg.

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

A Wood Plastic Composites burkolatok ( Duo Fuse: Terrace Premium &errace Light burkolatok a Tongue and Groove &arden Fences kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full burkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok ) PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült Terrace burkolatok megfelelnek az összes kültéri teraszburkolattal szemben támasztott elvárásnak. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. Az összes Terrace burkolat és Terrace keritésrendszer rendelkezik ezekkel a kiváló tulajdonságokkal. A Wood Plastic Composites burkolatban megtalálja a PVC tartósságát és a fa melegségét. A Terrace burkolatok és a Terrace keritésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel, természetes megjelenésüknek köszönhetően. A WPC vízállóságának és tartósságának köszönhetően terasza és keritése az évek múltán is újként fog hatni. A kerti járdától egészen a keritésig, a Terrace rendszerek garantáltan örömet fognak Önnek szerezni.

Beton díszburkolatok, térkövek

Beton díszburkolatok, térkövek

Térkő, térburkolat, beton térkő, burkolat, járdalap, járdaszegély, útszegélykő, szegélykő, támfal elem, grillező, gyeprács, beton folyóka, tömblépcső közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járdalapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járdalapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Hirdetés
Parketta kedvező áron a gyártótól.

Parketta kedvező áron a gyártótól.

Cégünk elsősorban tömör tölgy és több rétegű (4-6mm kopórétegű) svédpadló, hajópadló, parketta és kültéri teraszburkolat gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. A többrétegű padlóink kiválóan alkalmasak padlófűtésre és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. A 4-6mm tömör tölgy kopórétegnek köszönhetően többszöri csiszolás és felületkezelés is lehetséges. A gyors és rugalmas kiszolgálást elősegíti hatalmas svédpadló raktárkészletünk, így nem kell Önnek heteket várnia, ha esetleg sürgősen költözni szeretne új lakásába. Külön megrendelésre más egyéb fafajokból is vállaljuk svédpadló gyártását. Az általunk végzett munkára természetesen teljeskörű garanciát vállalunk.

Térkövezés, kertépítés, díszkő burkolás, kerítésépítés - Térkőmester

Térkövezés, kertépítés, díszkő burkolás, kerítésépítés - Térkőmester

Térkő burkolás - Térkőmester Térkő burkolás, Díszkő burkolás, Viacolorozás, Térkövezés, Térkőrakás, Kertépítés, Kerítésépítés, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők. terkomester.hu

Csempe és padlólap üzlet

Csempe és padlólap üzlet

Csempék és padlólapok kereskedelme. De természetesen nem csak a burkolólapok, hanem a hozzá tartozó burkolási segédanyagok is megtalálhatóak. Hogy választékunkat színesebbé tegyük, üvegtéglákat, masszázskádakat, zuhanykabinokat, csaptelepeket, laminált és szalagparkettákat is ajánlunk Önnek. Választékunkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb termékekkel.

Burkolhat Kft.

Burkolhat Kft.

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Fürdőszobafelújítás, burkolás

Fürdőszobafelújítás, burkolás

Manapság a járólapokat, csempéket jó minőségű ragasztó habarcsba rakjuk. Ez célszerű, praktikus megoldás mert a por alapú ragasztóhoz csak vizet kell hozzáadnunk és kezdhető a burkolás. Természetesen a burkolandó felület előkészítése az egyik legfontosabb munkafolyamat. Ha az aljzat nincs síkba hullámos gödrös, a burkolatot nem szabad lerakni rá. Ilyen esetekben először a felületet portalanítsuk, kenjük át tapadó híddal és 1 -2 rétegben önterülős padloponnal öntsük ki. Az így kapott egyenes felületre száradás után már nyugodtan burkolhatunk. Ha az aljzat sima és egyenletes akkor is portalanítsuk a burkolás előtt. A csemperagasztót a burkolólap anyagösszetételének, fizikai tulajdonságainak és a felhasználási terület figyelembevételével válasszuk ki. Ha kültéren burkolunk akkor a burkolatnak és a ragasztónak is fagyállónak kell lennie. Mindig olvassuk el a felhasználási útmutatókat amit a csemperagasztó csomagolásán találunk meg. Az útmutatóban leírtakat mindig tartsuk be.

Violand Burkolás

Violand Burkolás

Minőségi burkolás. Vállalkozásunk 1998 óta folyamatosan végzi hidegburkolatokkal kapcsolatos tevékenységét. Építőipari szolgáltatásaink: - csempézés/járólapozás - falburkolás - kandallóépítés és -burkolás - valamint egyéb belső felújítás.

Falburkolás

Falburkolás

Delap burkolás, külső- és belső burkolás, hideg burkolás, akár bontással, kissebb kőműves munkákkal.Vállaljuk társasházak, családi házak, kisebb munkák szakszerű, Delap- illetve épületburkolási kivitelezését. A Delap és hideg burkolás szaktudást igényel, hívjon minket bizalommal és tartozzon elégedett ügyfeleink körébe. Tekintse meg munkáinkat a Fotógaléria menüpontban. Garantáljuk a minőségi munkát elérhető áron, ingyenes felmérést és szaktanácsadást. A nálunk rendelt termékhez, kivitelezés esetén ingyenes házhoz szállítás jár.

Bekker Zsolt Burkoló

Bekker Zsolt Burkoló

Kilenc éve állunk megrendelőink szolgálatában az építőipar egyik legszebb és leglátványosabb szakterületén, az épületburkolásban. Úgy gondolom ez a szakma koronázza meg a házunk, lakásunk minden részét, a nappalit, a konyhát, a fürdőt, a WC-t, az előszobát, a garázst, a teraszt, a lépcsőket, a medencét és még a kertet is.

Tuti menü