Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók meleg burkolat képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Gyártók meleg burkolat - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Gyártók meleg burkolat
Keresés
Találatok száma - 6 db
Porca Parketta

Porca Parketta

Mi hiszünk abban, hogy a fának lelke van, épp ezért csiszoljuk azt át gondosan, mikor parkettát készítünk abból! A kézileg előállított parketta mindig szebb, értékesebb és jóval tovább tart, mint a gyárilag készített műpadlók, melyek napjainkban dominálnak a piacokon. Többféle fával is dolgozunk, és ha rendelni szeretnél, akkor megmondhatod, hogy milyen fából szeretnéd tiédet.

Parketta kedvező áron a gyártótól.

Parketta kedvező áron a gyártótól.

Cégünk elsősorban tömör tölgy és több rétegű (4-6mm kopórétegű) svédpadló, hajópadló, parketta és kültéri teraszburkolat gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. A többrétegű padlóink kiválóan alkalmasak padlófűtésre és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. A 4-6mm tömör tölgy kopórétegnek köszönhetően többszöri csiszolás és felületkezelés is lehetséges. A gyors és rugalmas kiszolgálást elősegíti hatalmas svédpadló raktárkészletünk, így nem kell Önnek heteket várnia, ha esetleg sürgősen költözni szeretne új lakásába. Külön megrendelésre más egyéb fafajokból is vállaljuk svédpadló gyártását. Az általunk végzett munkára természetesen teljeskörű garanciát vállalunk.

Bambusz Parketta

Bambusz Parketta

A parketta alapanyaga, a kiváló minőségű Mao bambuszból készül. Az éghajlatnak és a klímának köszönhetően, a Mao bambusz lassabban nő, mint Kína más területein levő bambuszok, ezért sokkal ellenállóbb és keményebb a többi 'piacon' kapható bambusz padlónál. 1. Alapanyag: 5 évesnél idősebb Mao bambusz. 2. A bambusz nádat felhasítják, majd 2 órára forró vízbe áztatják. 3. Eltávolítják a csomókat és a külső zöld réteget majd 20 napig szárítják! 4. Ragasztják és préselik a szálakat. Méretre vágják és kialakítják a csaphornyokat. 5. Átcsiszolják, 7 rétegű UV lakkal szórják be, végül a szálakat átnézik és válogatják 6. A gyártási folyamat általában 30-40 napot vesz igénybe. A parketta fózolással készül, a szélei lekerekítettek, ezért a szálak fektetés után külön láthatóak, elkerülve ezzel a laminált parketta hatását.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Graboplast

Graboplast

A Graboplast Padlógyártó ZRt. Közép-Európa egyik legnagyobb lakásbelső-burkolat gyártó és értékesítő vállalata. Termékeink: Lakossági padló, Parketta, Sport padló, Contract padló, Járműpadló, Falburkoló. Célunk, hogy partnereinknek kiváló termékekhez, kiváló szolgáltatást nyújtsunk.

Dritor Kft. Debrecen

Dritor Kft. Debrecen

Alaptevékenységünk, a tölgyfa rönkből készített csaphornyos parketta, svéd padló és intarziás, lamella és loga parketta előállítása hagyományos technológiával, illetve egyéni ízlés, megrendelés alapján. A természetes alapanyagból készített burkolat előnyei a modern, laminált és szalagparkettákkal szemben szinte felbecsülhetetlen, a ragasztó segítségével por- és légmentesen illeszkedik, tisztább, allergén anyagoktól mentes környezetet biztosít.

Puhr Parketta

Puhr Parketta

Fő tevékenységünk a csaphornyos parketta, illetve a svédpadló gyártása. Parkettáink akác, tölgy, kőris, gőzölt akác, koronaakác, fából készülnek, de feldolgozzuk a hozott anyagot is. Vállalunk bérmegmunkálást is. Megközelítés: M5 autópálya Ecseri Piac kivezetőjétől, csak 38 km.

Tuti menü