Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb burkolat képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Egyéb burkolat - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Egyéb burkolat
Keresés
Találatok száma - 13 db
fürdőszoba burkolása

fürdőszoba burkolása

Burkoló munkák, eszközök A burkolás megcsinálása/elkészíttetése óriási pénzráfordítással jár. Mielőtt felbérelünk, egy burkoló mestert többségünk kikalkulálja magának a kiadást, hiszen ennek tudatában fogja elhatározni, hogy valóban belekezd-e a műveletbe. Az alapanyagok vásárlásán nem jó spórolni, ha nincs elég pénzünk a megfelelő minőségű anyagok megszerzésére inkább várjunk még, spóroljunk és máskor végeztessük el a munkálatokat. A kisebb költségű és valószínűleg nem megfelelő minőségű anyagok számtalan kellemetlenséget eredményezhetnek a későbbiekben, az ebből a hibából következő hibák helyrehozatala aztán mégmagasabb összegbe fog kerülni. Azt is mondhatnánk, hogy saját magunknak spórolunk azzal, ha nagyobb összeget szánunk a burkolás és a burkoló specialista megfizetésére. A fizetendő ráfordítások kikalkulálása azonban nem olyan sima ügy, mivel több tényezővel is kalkulálnunk kell. Melyik helységben végezhető burkolás A legfontosabb szempont, hogy a kertben vagy a lakásban akarjuk igénybe venni a burkoló munkáját. A beltéri burkolatoknál még pluszba figyelembe kell venni azt, hogy mennyire nedves a szoba, ahol burkoltatunk.

Art Live wpc burkolat

Art Live wpc burkolat

Wood Plastic Composite deck teraszburkolat. Nem szálkásodik, vetemedik, reped és felületkezelést nem igényel szemben a fa burkolatnál. Színe anyagában színezett, choco, bankirai, wenge és szürke színekben kapható, így bármelyik enteriőrhez kiváló választás. Összeszerelése, a clipp rendszer segítségével történik, ezért a csavarok a burkolaton nem láthatóak, rejtve maradnak. Termékeink megtekinthetők, a 2040 Budaörs Templom tér 20 szám alatt. Telefonszámunk: 06302180338. Látogasson el web oldalunkra is, ahol folyamatos akciókat találhat.

Műgyanta

Műgyanta

Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, tető szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Hőszigetelő kerámiatartalmú festék bevonat

Hőszigetelő kerámiatartalmú festék bevonat

Festékes honlapunkon bőséges információt talál bármely festékkel kapcsolatban, legyen az kültéri, beltéri, tető-, vagy fémfesték. Megismerheti a különböző festékek felhasználási lehetőségeit, a beltéri festékeknél kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelő penészmentesítő vagy vízhatlan festéket. Kültéri festékeink között böngészve találhat speciális hő visszaverő festéket, diszperziós és az időjárás viszontagságainak ellenálló készítményt is. Rendkívül bőséges választékra lelhet oldalunkon, köztük a fa eredeti állapotát megőrző favédő festéket is megtalálja. Fémfestékeink kitűnően használhatóak korrózióvédelemre. Ha festékre van szüksége a ház bármely pontján, a biztos megoldást mi nyújtjuk Önnek, hiszen weboldalunkon előre tájékozódhat minden festék pontos felhasználási területéről, akár vízálló falfelületet szeretne, akár penészmentesítés a cél vagy egyszerűen csak megváltoztatná szobái színét.

Pormentes Műgyanta Burkolatok

Pormentes Műgyanta Burkolatok

Az ipar és a háztartás minden területén használható burkolatok.Aszfaltra,betonra,kerámiára és régi műgyantára is alkalmazható. Létezik vékony bevonat (pl. garázsok,raktárak,csarnokok) ami kevésbé terhelhető, terhelés jól bíró (pl. üzemek,konyhák,teraszok,medencék) ezek egy része vegyszerálló és léteznek egyéb esztétikus burkolatok(pl. lakásba,üzletekbe,)

Zoma - Műgyanta padló

Zoma - Műgyanta padló

Műgyanta padló gyártás és kivitelezés Dunaújvárosban több éves tapasztalattal. Szeretné tudni miért előnyösebb manapság műgyanta padlót beszerezni otthonunkba, mint parkettát, vagy padlószőnyeget? A műgyanta padló nem csupán otthonokban gyakori, hanem ipari létesítményekben is magasfokú ellenálló képességei miatt.

Betonpolírozás

Betonpolírozás

Sérült, kopott, porózus, repedt betonfelületek kezelése, műkő, öntött cementfelületek, természetes kövek polírozása. Nedvesség áteresztés megelőzése, állagmegóvás. Szerkezeti és esztétikai javítások, felületvédelem. Diletáció kialakítása, csapadékelvezetés. Technológiánk előnyei és a felületi kezelés eredményei: ingyenes mintafelület készítése, a polírozás előtti fázisban olaj és víztaszító impregnálási opció. Az eljárás teljesen pormentes, ezért üzem közben is készülhet, azonnali használatba vételi lehetőség, teljesen környezetbarát anyagok.

alfaswim webáruház

alfaswim webáruház

Vállalkozásunk közel tíz éve foglalkozik, medencék kivitelezésével, építésével, uszodatecnika berendezések forgalmazásával, valamint, ÜVEGMOZAIK burkolatok széles választéka kapható, megrendelhető áruházunkban. Beltéri kültéri medencék és medence partok teljes burkolása,tervezés kivitelezés, egyedi mintázatok valamint , floor gres burkolatok, medence szegélykövek, sarok idomok bordázott kivitelben is, frízek figura mintázatok,exkluziv, és tandard üvegmozaik , 20x20mm -s több színben m2 áron kapható. Alandó akciós termékeinket tekintse meg weboldalunkon.

Metmark Kft.

Metmark Kft.

Termékeink: - perforált lemez, - expandált lemez, - lemezbefoglaló profilok, - hullámrács, - ponthegesztett háló, - járórács, lépcsőelem, - műgyanta járórács, - felhajtható rámpák, - perforált fa lemez.

Hirdetés
B and V 2000 Kft.

B and V 2000 Kft.

A burkoló anyagok sokszínűsége számos lehetőséget kínál, de minden alkalmazási környezetnek megvan a maga legcélravezetőbb burkolási megoldása. A padlóburkolatok közül a műgyanta bevonatok fejlődése a leggyorsabb, anyag és technológia szempontjából egyaránt. Előnyös tulajdonságai már az építésénél jelentkeznek.

Turul Padló Kft.

Turul Padló Kft.

A TURUL PADLÓ KFT 1999-ben alakult Dunakeszin, fő tevékenysége epoxi, poliuretán poliészter és akrilát alapú műgyanta bevonatok és burkolatok kivitelezése, felújítása. Számos műgyanta forgalmazóval állunk kapcsolatban. Kivitelezési munkáink során német és magyar alapanyagú bevonati rendszerekkel dolgozunk.

Konstruktiv Kft.

Konstruktiv Kft.

Több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk régi és új betonfelületek, aszfaltburkolatok bevonását különböző vastagságú műgyanta burkolattal. Műgyanta burkolatok előnyei: - Sokoldalú felhasználhatóság, - Rövid kivitelezési idő, - Hosszú élettartam, - Egyszerűen javítható, felújítható, - Hézagmentes, könnyen tisztítható.

Családi Ház

Családi Ház

Minden ami az otthonról szólhat. Stílusok, ötletek, friss hírek, trendek. A burkolástól, a lakásfelújítástól, a lakberendezésig. Lakásfelújítás, burkolatválasztás, előtt mindenképp érdemes szétnézni az oldalon.

Tuti menü