Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Burkoló képzés képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Burkoló képzés - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Burkoló képzés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Parkettás képzés

Parkettás képzés

A parkettás előkészíti a burkolat rögzítését, aljzatát, rögzíti a burkolatot, szegez, ragaszt, szegélylécet, takarólécet rögzít. Felületkezelést végez, csiszolja a burkolatot, lakkozza a burkolatot, burkolati tervet készít parkettázáshoz. Visszabontja a parkettát, kijavítja, pótolja, vagy cseréli a parkettát.

Burkoló szakképzés

Burkoló szakképzés

A hallgatók felkészítése padló, illetve falburkolatok, hagyományos és ragasztásos technológiával, lapanyagokból (térkő, kerámia stb.) speciális burkolatok, (vízzáró, vegyszerálló) önterülő padlóburkolatok, továbbá hajópadlók, svédpadlók, különböző mintázattal rakott parketta burkolatok, fa és műanyag oldalfalburkolatok, műanyag- gumi- linóleum anyagú padlóburkolatok, szőnyegpadló burkolatok szakszerű és minőségi kivitelezésére, javítására, pótlására, cseréjére és bontására.

Mátrix Oktatási Központ

Mátrix Oktatási Központ

Egy ház, egy lakás dísze a burkolat. Lehet a burkolóanyag olcsó vagy drága, de az nem mindegy, hogy hogyan kerül a padlóra vagy a falra. Ezért a jó burkoló mindig keresett szakember lesz. A hozzáértő, szép munkát végző burkoló ritkán van munka nélkül. Ez a szakma nem éppen a legkönnyebb, de rengeteg a szépség benne.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Tanfolyamok

Tanfolyamok

Hidegburkoló szaktanfolyam A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 33 582 03 0100 31 01A szakképesítés megnevezése: Hidegburkoló. Építőipari közös feladatok Hidegburkolási feladatok Burkolás előkészítése Általános vállalkozási feladatok

Burkoló Iskola

Burkoló Iskola

Burkoló iskola a következő képzéseket indítja: hideg burkoló tanfolyam, melegburkoló képzés, parkettázó, okj szakképzés, kőműves, festő, mázoló, tapétázó, kályhás, hegesztő, lakatos, asztalos, bádogos.

Burkoló Tanfolyam

Burkoló Tanfolyam

A külső és belső burkolás az időjárás hatásai ellen is véd. Növekvő igények kielégítése állandó munka lehetőséget biztosít, amely nem túl erős fizikai erőnlétet kíván, inkább nagy precizitást, odafigyelést, és alkotó, néha művészi készséget kíván. Burkoló tanfolyam elvégzése:

Tuti menü