Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Burkoló, burkolás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Burkoló, burkolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: burkolo-burkolas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Fa anyagok, fa építészet

Fa anyagok, fa építészet

A faanyag.tlap.hu oldalon az építőiparban felhasznált fa alapanyagú építőanyagok találhatók. Kezdve az építési fa anyagtól (fagerenda, deszka, palló) egészen a kész gerendaházig találhatunk itt érdekes és hasznos weboldalakat.

Szolgáltatók - szolgáltatások

Szolgáltatók - szolgáltatások

Kellene megfelelő szolgáltató de nem tudjuk hol keressük? Ezért készült el a szolgaltatok.tlap.hu oldalunk, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szolgáltatók szolgáltatásait keresik. Rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szolgáltatók csoportját, mint pl.: építőipar, mezőgazdaság, fuvarozás, takarítás, ingatlan, őrző védő, reklám, kölcsönzés, rendezvény szolgáltatók. Ezen belül szerepel az oldalon burkoló, kertépítő, teherfuvarozó, taxisofőr, takarító, esküvői rendezvény szervező, fényképész, klíma szerelő és egyéb szolgáltató

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Társasház

Társasház

A társasház oldalon megtalál mindent, ami a társasházzal, társasház kezeléssel kapcsolatos. Budapesti és vidéki társasházakkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató oldalak között válogathat: megtudhatja, hol van társasházkezelő tanfolyam, sőt ha szüksége van ilyen témában jártas könyvelőre, akár társasházi könyvelőt is választhat. Társasház , Társasházak közös képviselete

Szakember

Szakember

Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszer-ipari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az oldalon a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal, anyagokkal foglalakozó tervezem összefoglalni. Azokat az oldalakat tervezem elfogadni, amelyek közvetlenül a hőszigeteléshez, hővédelemhez tartoznak, az épület hőveszteségének a csökkentésével foglalkoznak hagyományos vagy modern megközelítésben. Építkezés, lakásvásárlás, lakásfelújítás során pénzügyi és energetikai szempontból az egyik legfontosabb kérdés az épület hőszigetelése. A hőszigetelés során a fő cél: télen a kellemes meleg, nyáron a friss hűs levegő épületben tartása.

Díszléc

Díszléc

Díszléc, , Díszléc hungarocellből homlokzatra vagy beltérre. Oszlopok, egyéb dekorációs elemek, 3D feliratok. Ez a gyűjtemény olyan cégeknek a gyűjteménye, amik hungarocellből vagy más néven polisztirolból készült díszléc gyártásával foglalkoznak. Legyen gyártó, forgalmazó, vagy kivitelező, itt mindent megtalál egy helyen. Egyéb polisztirolból készülő termékeket, szolgáltatásokat is bemutatunk az oldalon.

Szakipar

Szakipar

Szeretném bemutatni és megismertetni a látogató közönséggel a magyar szakipart. Oldalam az építőipart, gépipart, nehézipart, könnyűipart, egyéb ipart foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szakembereket, kivitelezőket, gyártókat, forgalmazókat termékeik, illetve földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Ezáltal segítséget szeretnék nyújtani azoknak a személyeknek, akik ilyen jellegű termékeket, szakembereket, gyártókat, kivitelezőket keresnek és így az oldal által könnyebben rátalálnak a számukra legkedvezőbb lehetőségre.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Egy lakásfelújításhoz, családi ház felújításához nagyon sokféle szakember szükséges. A tervezéstől a kivitelezésig, a bontástól az építésig. A kőműves, a villanyszerelő, a vízszerelő, a burkoló, festő, asztalos és még sorolhatnám. A lakásfelújítás katalógusban igyekeztem összegyűjteni azokat az oldalakat amelyek információikkal nagy segítségére lehetnek a felújítási munkákhoz.

Hirdetés
Csempe

Csempe

Csempe, fali csempe: a kifejezést a falra ajánlott burkolólapokra használják, és ezek többségükben kétszer égetett lapok. Ennek következtében nem igazán ajánlott padlóra, mivel sokkal kisebb a kopásállóságuk.

Felújítás

Felújítás

Magyarországi felújítással foglalkozó cégek, vállalkozások, szakemberek weblapjainak gyűjteménye. Tájékoztatás ad lakás és épület felújításokhoz. Burkolás, cserépkályha építés, festés - mázolás, fűtés felújítás, gipszkartonozás, hitelek felújításhoz, kárpitos, kéménybélelés, nyílászáró felújítás, parketta, szigetelés, tetőfedők, villanyszerelés.

Építőipar, kivitelezés

Építőipar, kivitelezés

A Építőipar.tlap.hu link gyűjtemény tematikusan bemutatja az építőipari szolgáltatókat, gyártókat és forgalmazókat Magyarországon régióira osztva. Ha építőipari szolgáltatót, kivitelezőt, gyártót keres jó helyen jár.

Tégla

Tégla

Legkedveltebb építőanyagunk a tégla. Az oldalon összegyűjtöttem a tégla gyártókat, az építőanyag kereskedőket, tervezőket, kivitelezőket, és egyéb hasznos információkat tartalmazó oldalak linkjeit. Ha Ön építkezik bizonyára sok hasznos információt talál, amihez kellemes böngészést kívánok.

Tuti menü